Contact

Met het werk van Leon in contact komen, is contact maken met Leon Adriaans zelf. Zijn werk: schijnbaar snel en nonchalant geschilderd. Liefst achteloos tegen de muur getimmerd.  Soms figuratief. Soms abstract. Met een eigen vormentaal.  Zo legde hij zijn ziel bloot. En dat ontroert.  Het is allemaal voor altijd voelbaar en zichtbaar in zijn werk. Leons leven was zijn kunst. Of zoals hij het zelf laconiek schreef “het leven schilderen is pakkend”. Dat maakt Leon Adriaans een inspiratie. Een Brabants icoon.

Wilt u meer weten over Leon Adriaans? Zijn atelier bezoeken? Of bent u geïnteresseerd in zijn werk? Dan kunt u een mail sturen. (stichtingadriaans@gmail.com)

Artist in Residence Leon Adriaans

Leons partner Monique Willems, heeft in samenwerking met Stichting het Noordbrabants Landschap een Artist in Residence gerealiseerd.

Voor kunstenaars die zich laten inspireren door het leven en werk van Leon Adriaans is er een mogelijkheid om in het Sterrebos te werken. Bent u kunstenaar en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor ‘Artist in Residence Leon Adriaans’? Stuur dan een mail. (monicawillems2@gmail.com)

COLOFON
Deze site is samengesteld en geschreven door Erris van Ginkel. Theatermaker, mediamaker en schrijver. In dankbaarheid voor de kennismaking met Leon en Monique.
© Copyright Leon Adriaans Stichting